Partners van Mega Technics BV

Krachtenbundeling voor het ultieme carwash concept. Samen met onze gewaardeerde partners, bieden wij carwash exploitanten een ongeëvenaard totaalconcept. 

Of u nu kiest voor een compacte self-wash of een geavanceerde roll-over, wij bieden u een compleet pakket dat perfect aansluit bij uw wensen en budget. Van installatie tot onderhoud en chemie, u heeft één aanspreekpunt voor alles.

Onze partners vertegenwoordigen de top van de markt op het gebied van carwash technologie. Samen ontwikkelen we voortdurend nieuwe, efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen om uw wasstraat optimaal te laten presteren.

Elke partner heeft zijn eigen specialisme binnen de carwash branche. Dit gecombineerde kennisplatform zorgt voor optimale begeleiding en advies, van concept tot exploitatie.

Door onze samenwerking ervaart u een efficiënt en klantgericht traject. Eén contactpersoon voor alle aspecten van uw carwash installatie, dat scheelt u tijd en zorgen.

Door onze bundeling van kennis en middelen, bent u verzekerd van scherpe prijzen en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Met Mega Technics BV en onze partners kiest u voor een solide partnership met oog voor uw succes. Wij streven naar een langdurige relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en optimale prestaties van uw carwash installatie.

Uw voordelen op een rij

Baptista-Carwash-Systems-logo-200

Baptista Carwash Systemes levert doe-het-zelf autowasinstallaties van topkwaliteit, die uw klant zelf bedient met een eenvoudige betaalterminal voorzien van kaartlezer en muntproever. Uw klanten kunnen kiezen uit verschillende wasprogramma’s, die hun auto grondig reinigen en beschermen met milieuvriendelijke producten en de laatste technieken.

CAA-Logo-200

Carwash Adviesbureau Arnhem geeft expertadvies aan ondernemers en begeleiden ze bij het aankoopproces, ontwerp en bouw van een carwashsysteem, zodat zij succesvol en rendabel kunnen opereren in de carwash-industrie.

Carwash-Europe-Sales-logo

Als carwash financieringsmaatschappij is Carwash Europe Sales één in zijn soort. Carwash Europe Sales combineert objectieve oordelen met doelgericht advies voor de aanschaf en financiering van uw vervangende of nieuwe carwash installatie.
Carwash Europe Sales is gespecialiseerd in het leasen van kapitaalgoederen zoals carwash installaties. Wij begeleiden u in het volledige traject: van product oriëntatie tot de daadwerkelijke aanschaf en implementatie van uw systeem.

Wordt ook klant van Mega Technics BV

Duurzame samenwerking en een gunstig rendement

Het is onze missie om u betrouwbare carwash systemen te bieden, om uw succes te ondersteunen en merkwaarde te verhogen.